orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Tuesday, September 14, 2010

Haiyaa :(

Bunny Dizzy Pictures, Images and Photos


    Umm dh brapa hari dah ... selsema ...  sakit tekak ... batuk ... sampai semalam kul bape ntah , pagi la , kene amik ubat sakit tekak .. :( pastue aku tidur pun , bangun esok tuh berpeluh2 sbb kipas x rasa , aircond ta bukak....sbb aku xleh aircond , kan selsema ... hidung tersumbat ... kdg2 smpai kipas pon tak boleh ...susah la nk tido , kejap  kene pusing kanan , pusing kiri ... maklumlah hidung tersumbat ..

         Tapi rasanya aku ta demam ... Just batuk + selsema + sakit tekak ... Tgh type ni pon hidung tersumbat .. Haiyaa susah betul laa. ... Tadi aku on9 FB , ade sorang budak dia chat ngan aku , dia sama umur nga aku , dia tanya laa ,aku asal mana , tgh watpe kan ... Pastue aku jwb laa...And then budak tuh tanya aku ada bf ke x .. Haiyaa ... Mau ckp ada ( JY le tuh :p ) ta bley laa sbb tu imagination aku -,- so aku ckp la xde ... dia tnye plak "btul?" Haiyaa budak ni nk kene ke ? Aku marah la kan , aku type "kenapa ???! " ,dia ckp "xde pape" ...

        Hmm bdak nih , pe laa... Dia org 1st stranger yg tnye gituh ... Hmm... Intan invite aku g open house rmh dia tp rsenye mmg aku ta bley gi laa sbb takkan la nk 'hachooo' depan org ramai ..huhu ruginyee... Sorry Intan  :(  I would so like to come ! But yea , i just .. cant ! :'( Uwaaaaaa

        Td aku bukak dila punye blog , aiyoyo punye la sikit dia update ... Hahaa sory Dila ..Lain kali type la panjang2 okeh ?? Rehan pun bila nk update ? Hahaa sy da ta sabar tnggu awk update nih...Ta sabar nk baca ..Huhu ... Ainaa pnye blog pon da bukak ... :] Best baca blog dia ... Even Finie pnye blog pon aku bukak...Hahaa aku ni check sumer blog la kan ?

         I miss you so much Zizie... Aik ?? Apesal tibe2 kuar Zizie nih ? Hahaa takpe laa , aku mmg miss dia soo muchh !! Hari2 aku bukak blog dia ... Hari2 aku on9 , tp xde nama dia kat chat list ... Dia ckp maybe balik esok. ... Okeh Zizie , i'll wait and wait and wait and wait and wait and wait 4 you , Okeh ?? :]

       I miss Lyn too ... :( Huhuu and Zarisha ... Rehan .. Dila ... Finie ... Uwaaa... Tp keje skolah pun aku ta buat lg...Aiyaa ... Tp ramai lg la yg ta buat ...Rehan, insyaAllah sy akan buat keje skolah esok ! Kita kan sehati sejiwa .. Hahaa gurau je .. 

 Okeh la..stakat ni je dulu .. kene g mkn ubat ... Dah nk pukul 2 pagi nih .. 


And oh ! Btw    HAPPY BIRTHDAY TO FIENA !! I LOVE U FIENA !! MUAAAHHHX <3



Bye Bye Babeyh !
Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.