orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Wednesday, September 22, 2010

Little Sweet Brown Contest

Powered by BannerFans.com



         Hiii td aku Google 'chocolate'..maklum la skang ni tgh gila kat coklat2 cam lolly choc,oreo choc sumer tuu...huhuhu Then aku jumpe satu blog yg diberi nama yg kiut miut iaitu 'Little Sweet Brown' ...Blog ni ada buat contest,hadiahnya.......CHOCOLATE !! waaaaa best gile kalau dpat ! Weeeeeeeeeee~

Ok2,stop merepek hahaa...Nak masuk contest tu ada syarat2 nye :) Cam biasa la kan,mesti ada syarat..

Ini syaratnya :

1) Jadi Follower Little Sweet Brown kat blog dan Facebook - Okeh ! Demi chocolate !
2) Link kan blog Little Sweet Brown kat blog list anda - Sudahh :)
3) Letakkan banner Little Sweet Brown kat sidebar - No problem ! Ditanggung beres punye !
4) Beritahu Little Sweet Brown kenapa anda mahu hadiah ni- Okay sy tulis kat bwh ye

= Saya nak hadiah ni sebab saya mmg minat sgt2 coklat...Coklat2 ni dhla manis , comel2 , pelbagai bentuk , sedap plak tu ! Sbenarnya kwn saya ada jual coklat yg mak saudara dia punye , tp skrang ni dia dh tak jual .. saya ni skrang craving plak coklat..Tetibe jumpe Little Sweet Brown,rasa berminat gila nk join ... :) By the way korang mmg tau sgt la kan yg saya suka coklat gila2 ? Hari2 makan coklat..Haha :)

5) Buat satu entry tentang Little Sweet Brown dan sedikit penerangan tentang contest ni - Okay :)


= Siapa yg tak kenal dgn Little Sweet Brown ? Coklat2 nya kiut2 , sedap2 pulak tu...Tgk gambar pun dah terliur kan ? Jadi sempena anniversary pertama Little Sweet Brown yg tak lama lagi , dibuat lah contest ni utk follower2/pelanggan2 Little Sweet Brown yg setia :) Jadi korang yg tgh baca ni , sila2 lah masuk ye... Bukan nye susah pun...Senang gila tau , kacang jer *bak kata sensei ku , " kantan(kacang dlm bhasa jepun) " :) JOM KITA JOIN CONTEST NI RAMAI2 !! pakchik makchik sumer,silalah join contest ni ye...Jgn malu2 kucing pula :)


6) Sebarkan contest ni kat rakan - rakan anda dengan cara anda sendiri. Pastikan di akhir blog anda tulis begini : Saya mengetahui contest ini dari blog :________________ ( ini adalah penting,tinggalkan URL blog tersebut) - Okay , no hal laa...

= Saya mengetahui contest ini dari blog : Little Sweet Brown sendiri semasa saya tgh Google kedai2 online yg jual chocolate :) thank you , terima kasih dan arigatougozaimasu yee sbb buat contest ni...Ni contest pertama yg saya masuk online..Hehe

---- >   Rehan
---- >   Dieylla  
---- >   Zizie
---- >   Lyn
---- >   Anis
---- >   Uhuhu nak tag ramai tp kwn2 ku skit je...


7) Di dalam entri anda jugak perlu ada ayat yang backlink ke Little Sweet Brown - Orite , akhir post yeww ?

8) Tinggalkan URL contest page anda di ruangan komen Little Sweet Brown -Okay mmg wajib tinggalkan URL !


------->  Dgr la pesanan makchik tengku ni jap ye :  Kepada semua rakan2 bloggers yg ku sayangi , silalah join contest ni, eh tak ! Korang MESTI join contest ni..Hehehe lepas dah join tu , ajak la mak ayah , pakchik makchik , kwn2 , saudara-mara join jgak ye ! Ingat ye , contest tu dekat LITTLE SWEET BROWN ye...Gi situ jee...Just click link tu..Senang kan ? :) Enjoy okayy !! 

Saya sudah promote Little Sweet Brown di Facebook ! :)


Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.