orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Monday, September 6, 2010

Selamat Hari Raya :)

Hi,

1
.
.
.
.
.
.
.
.
2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
4
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
5
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SELAMAT HARI RAYA :3


                   Eh?Eh?EH?EHHHH?! Still not raya laa :) I  know.. takpe la kan nk ucap awl kan ?:) In case xsempat update blog..Yela, brg2 raya pun blom cukup lg... Kasut..Manik :p , Tudung..Hmm...bila nk beli ni ? Ugh...Korang dh beli ke? Da cukup semua ? Hmm...Ugh borim nye...Tp keje skolah blom wat camner ek....Math susah la...Geog kene pikir la penghargaan sumer -,- pfft geog ni klu 1 hari bg keje skolah xbleh ke ? :( 

               

                 Hmm... Selamat Hari Raya ye semua :) Maaf kalo sy ader sakitkan hati korang ke , sombong ke (sy sombong ke?) , gaduh ngan korang ke , sorry ye ? :) Nakk duit raya ? Ha jap :)

 Nahhh! Amik RM1000 , tempek kat muka :D ...hahahahhahahaahha hah nk yg real?? pandai2 la korang pegi print :) Lalalalallalalalala 

          Budak2 kecik jgn main mercun yeeee... :] Nanti beraya di hospital :]

  

Aaaaa...tatau  mao ckp apa lg... 
Bubye

Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.