orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Thursday, October 21, 2010

Award (:

Auch lama aku x update pasal award2 nih...Awak2 semua , boleh tak nk tunjuk award tu sekaligus ? hehe bley la ok....ini award yg aku dpt aritu tp xletak2 lagi haha...ni diaaa...



1. Thank the person who gave you this award and the link of the person.
--Terima kasih Sis babyyats :) Hehehe Thank youuuuu so much....

2. Spread this award to 15 blogger who you like and think their blog is awesome.

10. Sis siti
11. Naddy
13. Zizie
15. Atikah

Fuhh letih tau tak nk list 15 org...last2 kasi kat kawan2 je..huhu..hah dh malas tau tak nk g belog sorang2..korang dtg je la amik sndiri ye ? xlarat nk pos..hahaha

3. Tell 7 things about yourself.

1. I like Justin Drew Bieber , wait , no , I LOVE him :)
2. Im obsessed with Justin Drew Bieber
3. I like to draw cartoons like anime :)
4. Im studying in smk dato' ahmad maher...and im 3teen years old...
5. I love my family and friends.
6. I hate injections.
7. I  love blogging..

OK SIAP FOR THE 1ST ONE...OK NOW THE 2ND ONE...

Photobucket

Award ni di kasi oleh Na O Mei...Auww cute kan award dia ? :)

1.name pnoh kamu?
Tengku Nur Azliana (:

2.suke dpat award?
Ohoho mesti la sukeeee :) Sape yg xsukeee ? Hehehe thanks Na O Mei (:

3.suke belog sye?knape?
Sukasangatsangat sbb belog awak chantek gilagila dowh!!

4.na ckp ape at sye?
Terima kasih bg award ni , dan terima kasih kepada follower2 termasuk awak yg selalu menyokong belog saya...Tanpa korang , aku mcm ckp sorangsorang dlm belog ini hahaha...Tgk aku ckp mcm artis dapat award..hehe xpe..skali sekala...  (:

Okay tu je award yg aku hutang :p skali lg thanks korang sbb bg award ni !! (:


Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.