orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Saturday, February 19, 2011

2nd blog babeyh


Yay ! korang2 , cookie ada 2nd blog tau ! Baru buat td.haha . Korang please follow blog cookie okae ? Please ek . Bukan susah pun nak follow . Takpe la kalau korang xphm pun bila baca post2 tu,just follow okae ? :) 


Dah follow ? bagus . Ily ! Saper yg x follow tu  x sayang cookie la :(  Erm sedih2 . Huhu act blog tu belom siap di edit . tp jgn ingt cookie xakan pegi dh blog 1st ni.Cookie akan pegi 2-2 belog tau . Dan cookie akan berusaha untuk dapatkan idea utk update belog nih ok ? Temkiuu.Mwah mwah.Kbaii .

Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.