orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Monday, February 14, 2011

Image Animation Hover



Tuto ni direquest oleh Rehan Bunny Bunny .Ape tue Image Animation Hover ? Alah,benda tu la,benda tu la,takkan taktau kot.Haha.ok2,bila korang hulurkan cursor dekat gmbar dlm belog cookie ni,kan gmbar tu jadi kaler putih2 sikit.paham ? bagus kalau dah faham . xpaham ? try hulurkan cursor dekat gmbar kat atas ni,jadi putih2 kan ? dh paham kan ? good.

 Pegi Design --> Edit HTML

 Tekan ctrl+f pastu type code kat bawah nie.Nk copy pastu paste dekat search box tu pun xpe je.
/* Header
 Kalau dah jumpa,copy pastu paste code kat bawah ni atas code /* Header.(tekan ctrl+c kalau nak copy)
/*------ IMAGE ANIMATION------*/img {filter:alpha(opacity=100);-moz-opacity:1.0;opacity:1.0;}img:hover {filter:alpha(opacity=80);-moz-opacity:0.80;opacity:.80;}

 Senang je kan ? Preview dulu,tgk jadi ke tak, baru save .
Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

1 makan bubblegum:

Norehan Aziz said...

Thanks darlingg, jadilahh :)

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.