orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Saturday, February 12, 2011

Rainbow Link

Domoooooooooooooooooooo

Okay hari ni rasa nak buat tuto pulak.Buat homework malas,tuto laju je kan.cookie nak ajar buat link jadi rainbow2 bila kita hulurkan cursor.ok ?


Pergi Design -->  Tekan add a gadget --> Pilih HTML/Javascript
Pastu copy code bwh ni (tekan ctrl+c) pastu paste dekat box html/javascript tu.

<script src="http://fwzynn.googlepages.com/rainbow.user.js" type="text/javascript">
/***********************************************
* Script edited by Ynn Ainul at http://fwzynn.blogspot.com/
* Please keep this notice intact
***********************************************/
</script>
Last but not least,tekan save :)

P.S Bagitahu ek kalau tak jadi .

Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

1 makan bubblegum:

nana rosmi said...

kenape x jadi pownn . nk copy xpandai lha t dy kuar you . kantoi tu jee

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.