orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Sunday, February 13, 2011

Takde keje .


Yogurt ? Best ke ? Cookie xpernah makan yogurt *bak kata org kelantan : darak* . Tapi cookie sukerrrrr Bliss.Bliss tu cam yogurt ke ? Tah , tak amik tau pun.Biasa kalau cookie beli Bliss,memang amik yg strawberi jer.Yg lain perisa pelik2 derr.Kang beli x sedap rugi pulak kan.Tapi rasa cam nk try je yg perisa Blackcurrant tu.Best kot ? Yg orange pulak rasa cam Vitagen orange je kot.Hahaha.Yeah hari ni topik pasal Yogurt. Pelik kan.

Tgk yogurt cam geli je.Pasal cam lembik2 gitu.Yekks.Baik cookie makan dadih x) Dadih besttttt.Dulu dekat rumah cookie yg kat taman selasih,kl,memang best dadih diaaaa.Hari2 makan kot.Tak ingt der.Tapi skang da xde.Dadih kat sini boleh2 je kot.Tapi still xleh lawan yg kat rumah cookie dulu tuh la.Kenapa la kita ckp pasal makanan ni ek ? Sebab lapar kot x(

Yesss saya laparrrrrrrrrrrr.Masih belum makan.Nak air nak air nak air nak air . Lapar tp nak air ? Pelikkk.Korang pegi la buat air untuk cookie.Mwahhaa.Btw belog ni dh siap diubahsuai kot.Buruk ? Yea tepat sekali.Nampak pelik je kan belog nih. -,- Yelah,susunan pun cam berterabur je kot.Byk sgt ek widget kat belog ni ? Nmpak crowded ? :/

Dahla,stress aku ckp pasal belog ni.Pasal rasa xpuas ati je dgn belog ni.Nak pukul2 belog ni.Hahaha.Setiap kali rasa nak buat belog baru,rasa sayang nk biarkan belog yg nih,sbb followers pun byk,pastu byk kenangan post2 dlm belog ni.Siyes ckp rasa berat ati je.Tapi masalahnya belog ni cam boring je kan.Tak,memang 100% boring.Korang pun mesti tertido baca belog ni.

Dah dah dah.Taktau dh nk cakap apa.Tuto pun baru 2 je.Belog kawan cookie pun cookie x edit lg.Kbaii.


Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.