orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Friday, September 24, 2010

What i want is

Ummm Boring2 ... KT ta siap lg ... Taktahu camane nak susun kertas -,- dah le ari2 baru je sedih pasal chepgu , ni nak kene mnghadap dia plak...Ughh....Takpe2 kita citer hal happy2 ek ? Okay.. Hari ni kita citer apa yg aku maauuuu sgt2 , takpe citer je , mcm koya2 la...hahaa


What i want is....


Sooooo chantek kan ? Nama pon cute,lollipop...Tgk design dia tue...I like 3-3 ,you ? 

And , 
Brrrrrr costs RM 3 400

Best nyeee kalo dpt ... nak tekan2 skrin dia tue..Huhu tp kalo rosak skrin , terus taktau da la..Hahahaa kan?
Nmpaknya aku minat lollipop n niee paling byk dr henpon .. yg ni smart giler3 kaler diaa :3 Btw still i love my henpon..Thank u henpon,u byk jasa ngan i :D

And ,


Domooooo , yg big yeee , nak yg lagi big dr saya :) Best peluk tido nimmmm :) 

And ,


apple ! smart kan kaler diaaaa ????? uwaaaaaaaaa freakinggly want this one !!!!!!

tgk yg ni lak


weeeeeeeeee ~ tomeyyyyyyy :) huhuhuhu :( tp mesti mahal gegilee

And ,

I wanna go to Korea with Intan !



Uhuhuhu and not forgotten Jepun gak nk g :( Apsal aku letak gmbar SNSD ? sbb takmo letak gmbar bndera Korea.. Hahahaaa

And ,

a guitarrr ! Biar ah taktau maen pon hahahahaaaa :D pa pe pun leh practise kan?kan?

Well ada lg tp sket tu je lah dulu ok ?

:) P.S spo nakk belanja sy sumerrr tu mmg baik hati giler ah...Takpun blanja satu pon bley...Blanja domo tu lagiiii bleyyy , im freakin' want a big domo la...teddy pon okayyy :) Hahahahaaa :D

 Tata ! Next post : What i want/like is ( Food )

Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

2 makan bubblegum:

haRraz maZlan said...

sy p0n nk g k0rea gak !jgn p ng intan je ..sy nk ikut gak !hehe ..mcm awk btul2 nk pegi je ..anyway ,sy nk h0neym0on kt k0rea ~!hehe ..berangan kuat la AK ni ..

Tengku Nur Azliana said...

Bwahahaa hom2 ajok awk jgk..cececeh nok honeymoon nga sapo tuh :D

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.