orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Friday, September 24, 2010

What i want/like (food version) Hahaaa

Mmmmmm sounds yummyyyy heheh , okay lets start ... :)

What i like is ....



Lollypops :) Its yummy ! My friend,Ainaa jual lollypop..Hehe Ainaa,inform sy bile ade lollypop ok...
Btw aku rasa cam ta penah jumpe lollypop cam kat gmbar atas tu kan ?? :)
And next ....


KFC Cheezy wedges !! Nyummmmmyyy tgk pic ni pun aku rasa terliur gileeer ! Da la perut tgh lapar nimmm :'(

And thennn ....


KFC Snack plate or dinner plate..Well i also like Toasted Twister , french fries , X Meal and etc...Umm camnih ar , pe yg aku suke ialah KFC , kira merangkumi kesemua hidangan KFC haaa kan sng hahaa

And thennnnnnnn

McFlurry oreooooooo ! Mmmm bestttt tp dulu lg baguih sbb dia pnye cup tu besooo , skang ni kan cup dia makin kecik... :(




What do i want ?

I want ....


grrrr bestnyooo :d sluurrrppp



pastuee


nyum nyummy nyumm !!!



Then then ,

akue nak giler yg XOXO tue :3 fevret word tuuuu hahahaaaaa , dulu slalu sebutt

Pastuh ,

chantek giler kan ???


And the most wanted , 

DUP
DAP

DUP 

DAP

DUP DAP

.....

...

..

.

JENG JENG JENG !!!


Chocolate Keyboard !!! Kalo aku dpt nih mesti tak taip pnye,terus makan :) Sluuurppp :d

Okayy ada byk lg tp akue ta ingat..ahahahaaa :D wokeyyyhh BYE2
Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

2 makan bubblegum:

haRraz maZlan said...

when me saw dat ch0c0late ..egh ..like i'm is eating right n0w ..
l0ve ch0c0late t0o much !!

Tengku Nur Azliana said...

hahaa hom3

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.