orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Friday, October 15, 2010

Cerita malam tadi (:

Letih siott edit belog Finie ! Hahaa sbb mcm2 prob , cause Finie x guna Pyzam , so sy ni xpandai la huhu...Nak hentam takott rosak plak (oops,hentam blog ye) ! Tadi tetiba blog jd transparent pon aku dh panik gile2 dowwhh .. Last2 dia ckp dia yg buat transparent rpenye ! Cehh Finie ! Sia2 je org panik !
 Hahaa ...Jadi yg demikian ayah ku tlah amik komp dia yg tgh aku guna  so skang ni tgh guna aku..huhu Finie2 , kita sambung esok je lah .. ? hehe ! Sbb nanti kene  huhuhu ... Btw     to Sis Siti sbb bg kod tu 2 kali... Huhuhu sorry menyusahkan... Ni pon aku rasa mcm nk  je hahaha...

Eh2 nak tau , aritu kelas aku buat jamuaannn hehe..byk sgt ! Ada yg aku x sempat mkn ! Rugi giler dowwhh !! Huk3 pastue byk ah kitorang  amik ! huhuu tp aku x amik gmbar aku sndri , malu beb ! Hahaha ececehh , sbenarnya nk amik sgt..Takpe ah , amik snap kwn2 aku je ah hahaha ! Pastuh dorang ni paksa aku upload gmbar kat ...Aku yg malas ni terpaksa la upload...Tapi yg marah nye , fb aku ni asyik loading tersekat..Uhh ... Geram tauu !

Eh2 sorry ah korang , aku terpaksa OUT ! Bye2 dowwwhhhhh.... :'( Uwaaaaaaaaa !!


Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

4 makan bubblegum:

dayangkueffazulaikha said...

cute cute . akak like :)

nadia atilah said...

: facebook skang nie mmg slow sikit . hahaha

..:akyn:.. said...

sori comment kat sini..
loading shoutbox tengku lmbat
sgt lar.. hehe..
nie url nyer..

http://arekyn.blogspot.com/2010/10/award-akyn-yang-ke-2.html

Tengku Nur Azliana said...

Dayang : hehe TQVM
Nadia : Betul3
..:Akyn:.. : Hehe lambat ek ? OK TQVM

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.