orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Friday, October 15, 2010

Cerita hari ini

Hi ! Lama tak update blog ! Sorry ye ! Semua ni sebab     problem ! Asyik load je blogger , yg lain  je .. huhuhu ... To Finie , malam ni kut sy edit blog awk ye ! Takpun pasni ...Huhuhu ! Tak ingat pulak malam ni sama je rsenye , sbb   sama je...Eh lupe plak bley guna yg ni ! Yeyeyy ! By the way Thank You Very Much kepada yg sudi follow blog nihh ... Hehe TQVM guys !! By the way semalam yg terboring amat mmbuatkan aku  blog2 org lain .. Hehehe tp best gak , blog walking ..Huhuhu and then ada 1 blog ni , aku follow2 , at 1st x perasan lg , lama2 tgk , rupa2 nya aku ni follower yg ke -  !! Weee ~ !! Ni blog dia Sis siti , and then saja2 la aku bgtau dia hehe .. Nak bersorak-sorak ckit huhu.. Pastu dia ckp nnti dpt ! Yeyey !
Ni hadiah nye !!               thanx Award ! Yeyey !
Ni award 1st aku ! Actually..... Aku prnah dpt award tp.... ada problem ckit hehe ...  Sis siti !!
Susah nk letak award ni kat sidebar sbb sidebar aku kecik je , so aku terpaksa la letak kat bwh sekali..huhu SORRY !! Eh2 , spe2 budak kelas2 aku yg tgh baca ni , nk tnye , kita ada  homework tak ? Dah ramai yg aku tnye tp masing2 ckp " Taktahu" , "Takde kot" ...Nak pastikan je , kalau takde memang  lah !! Hahaha !! Tapi esok sudah  ! Uwaaa ! Giler cepat dowwwh !! Geram nye ! Mata ni tak nak tgk  ngan    cikgu lagi ! Ughh !! :'( Sedihh dowhh !! Takpe la .. Jari2 ni rasa taknak  lagi atas keyboard ni ! Huhu ! Okay guys ,  !! Mwah2 !


Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.