orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Friday, October 1, 2010

Sedih siot !






Baru2 ni sedih gile bila dgr Dila , Rehan , Mimie & Noris mngkin pindah tahun depan...Sedihh tau tak , yela , habis tu tahun depan aku nk dduk ngan sape ? :'(

Pastue Intan plak ckp dia nk pindah nnti cuti sekolah ! Tidakkk !!

I love u so much Intan !! Aku tau la mmg dia duk Kelantan ni pun kitorang duk chat je , tp dia ckp mngkin dia xkan balik Kelantan !

Kalau nnti ada reunion ape , xjumpa la kitaorang...Sedih gile...Then ni pun dah nak habis sekolah....Aku harap Dila , Rehan , Mimie ngan Noris tak pindah...Aku syg sgt2 diorang...Baru je stahun kwn xkan la dh nk brpisah ?

Aku benci berpisah ! :'( Intan plak...nanti dia pindah tu bukannya dekat tp jauh....Dia pindah kat Selangor..Jauh tu...Uwaaaaaaaaaa !!!!

Aku mintak maaf kat korang semua kalau ada apa2 salah silap...Nanti lepas2 ni kalau aku ada skitkan ati korang lg , tlg2 la maafkan...Aku mmg camtu....

And aku mintak maaf sbb aku tak pandai nk buatkan post nampak best atau best bila baca..

You guys please dont leave me .....

I'll miss you.....

Dont .... Please.....

:(
Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.