orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Monday, December 27, 2010

Lets nagging ~ :p

Note : sambungan post INI

Rasa bengang la kat Indonesians ni..Korang ingt korang hebat sgt ehh ? Sebenarnya kalau nk tau..Kitorang boleh sgt nk buat TT (Trending Topic) mcm tuh..Cuma Malaysians ni tak sama ngan korang tuh..Sebab tu kitorang tak buat mcm tu.Korang ingat sikit ke Malaysians yg ada Twitter ? Kalau korang nak tahu,mmg byk sgt jumlah Malaysians yg ada Twitter..

Setelah dikaji..org yg sokong TT 'HATE MALAYSIA' tu semuanya org Indon..Org negara lain..xder langsung rasanya sokong..Yang beria-ia tweet tu pun Indon kesemuanya..Cookie tgk dorang tweeting benda tuh mcm org gila jer..duk happy sensorang gitu..Harini hari letak kepala otak dekat lutut kat Indon ke ? Semua mcm budak2 je perangai..Buat TT mcm tu xkan ubah apa2 la..

TT 'HATE MALAYSIA' korang tu akan buat korang puas hati je..Bukan ubah apa2 pun...So sedar la sikit..jangan buat malu diri sndri..takkan sanggup malukan diri semata-mata TT ni ? Korang nie nak gaduh ke apa ? Ramai jugak yg gaduh sekarang pasal tu..Cookie malas nk gaduh...Buang masa je layan org mcm tu..

Menang kalah ni dh lumrah..Nak buat mcm mana lg kalau Indon dh ditakdirkan kalah,Malaysia menang ? Benda dh jadi nie biar la lepas je..Bola jer pulak tu..Kalau benda yg serius smpai mcm politik ni betul la jugak..Ni bola..BOLA..Mcm la mati kalau kalah bola.Ke memang mati ? Tak mati kan ? 

Kalau mati tu betul la jugak .. Ni tak mati..Biasa je..pertandingan je..Anggap je la bola ni cam pertandingan mewarna...ke melukis..Kalau kita kalah...xperlu marah org yg menang tu kan ? Kalau kita marah dia..last2 kita jugak yg malu...Dah la korang ni..Masing2 buat malu je..Tak malu ke org tgk korang buat mcm tu ? Mcm xder kejer lain selain buat camtuh..

TT 'HATE MALAYSIA' skang ni duk kat tempat no 2 dlm list TT..Bila dapat no 1 nnti..Happy la semua indon2 tu..Siap buat parti lg..haha :) nak ckp Cookie benci Indon..tak benci..cuma Cookie tak suka bila diorang buat benda2 camnih..Buat org tgk negara dia mcm tak baik je ada lah kan ? Ye la,dia tulis 'HATE MALAYSIA'...Dalam Bahasa Inggeris tuh...Ramai org faham :) 

Okae dh letih ek dgr Cookie membebel ? Haha kesiaannnn korang ek.. Okaee la..Cookie da sakit belakang ni..Eii camner kalau bongkok ..Haishh...ahaha..Tata semua readers ! Mahal kita,te amo,aishiteru,wo ai ni and i love youuu semuaaa ~ :) Goodnight and sweet dreams ..

Much love,
Cookie Monstaa :)

Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.