orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Monday, December 27, 2010

Twitter drama alert :(

Warning : Post ni ada bad words...Jgn baca kalo x nak

Hey ... tadi Cookie bukak Twitter...Cookie tgk....'HATE MALAYSIA' ada kat trending topic..Cookie rasa cam kepala nk meletup jer..rasa bengang jugak..kalau psl bola jer nk buat smpai mcm tu,memang diorang ni x grow up la..Rasa mcm nk hantuk je kepala kat dinding ni kuat2..rasa marah gila la..


Takkan la sbb bola smalam Malaysia menang...Memang kepala otak letak kat lutut la diorang nih..eii..Tahu ke trending topic tu camne ? Trending topic tu cam ... topik yg diorang ni ckp byk2...cam topik popular la..Fungsi Twitter ni ada la sama skit ngan Facebook.Kalau Facebook org pnggil status,kalau Twitter org panggil Tweet..


Boleh nak kata 1 Indonesia berpakat nk buat 'HATE MALAYSIA' jd trending topic =.= diorang semua still  x putus asa tweet bnda tu..Skang nih..Kedudukan 'HATE MALAYSIA' kat list trending topic dh makin menaik..maksudnya makin ramai org tweet...xpun org sama duduk tweet benda sama ulang2.

Masa Cookie baca td..rasa mcm...nk belasah org jer..xkisah la saper2 pun..mmg rasa nk belasah je..Hati ni rasa panas wei..Saper yg x rasa geram bila org kutuk negara dia mcm ni...Siap guna perkataan mcm bab* lg..Memang teruk la diorang ni..Malaysia siap bg kerja,tmpat tinggal,makanan apa dkat org Indon ni...Bley pulak dia balas camnih..

Setahu Cookie x pernah lg Malaysia pegi halau semua org Indon..Kebanyakannya layan baik2...Huhh..dahla..rasa cam nk hantuk kepala dkat dinding sebelah ni dh..hantuk kuat2 biar hilang rasa marah ni..Geram tol la weih..Takpe la..Cookie pegi dulu sebelum Cookie meletup kat sini x pasal2 korang kena tenangkan Cookie..

Ohh btw ada budak indon  ckp..bukan psl bola jer diorang benci Malaysia..Tapi sbb Malaysia curi culture dia..

Nak wat camner lg..semua org hari ni kepala otak ada dekat lutut..kesian kan ? huhu..Tata semua :)


Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.