orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Saturday, December 25, 2010

Short post :)

Blog Cookie lmbat loading eh ?   sorry kat korang yg line internet mcm siput tu ...Sebab Cookie nih mmg suka letak byk brg dlm blog (: haha ehh korang yg main peek a boo  dekat blog Cookie ni tlg la follow jugak ek (: haha pastu jerit2 la dekat shoutbox tu..jerit sekuat hati  korang tu..

                      Selain tu..hari ni hari jadi   someone special ! (: boyfie ? xlah..teacher   sekolah rendah Cookie lah :') ooh Cookie miss dia sgt2  Sob sob ~ Pa-pe pun.....

Happy birthday Teacher Halima !

Okay tu je lah tuk hari ni ye murid2.. :p haha..Cookie xtau nk ckp apa dah..huhu...Xderk idea..Kepala otak serabut dg homework =.= haha tata semuaaaa ~




Alamak,kiutnya :')

Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.