orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Saturday, December 25, 2010

Merry Christmas and Happy New Year !





Merry Christmas and Happy New Year !


Cookie ucapkan kepada yg bukan Islam tu :) Have a good day ! Mesti korang dpt byk hadiah dr atuk  pakcik Ho Ho Ho (Santa Claus) kan ? Haha bergembiralah dgn hadiah2 tu ok :)  

Mesti best kan kalau Malaysia turun salji ? :') Tapi x turun2 la..kalau turun kan bley la buat snowball fight pastu bina orang salji..wooohh mesti best ~ Best nya org luar negara,diorang duk main salji happy sementara Cookie stuck dgn homework dlm rumah ni..haha

Homework Cookie byk woooh..eh berapa kali dh Cookie ckp yg homework mcm Gunung Everest..3 kali rasanya..haha td kawan Cookie ckp ngan Cookie..

Kwn Cookie : 1 minggu nk bukak sekolah
Cookie : Ko nk buat ak stress ke sbut psl sekolah..haha
Kwn Cookie : Tak..haha
Cookie : Hahaha

Haha tgkk..sbut perkataan sekolah je dh bley buat Cookie stress..punya senang kan ? haha..teruk betul effect sekolah kat Cookie ni..samalah ngan homework.Cookie buat homework smpai 3 soalan je dh ngantuk sgt2 dh..smpai bley nak tertidur..lepas 3 soalan je Cookie ngantuk,pastu lukis2 atas kertas..pastu guling2 atas katil haha..Sebab tu la kerja sekolah satu subjek pun x siap..

Bila dpt je laptop,homework diabaikan..Tsk tsk..tapi kalau 1 hari Cookie x dpt laptop..rasa cam teruk jer..haha..A day without laptop is like a year without rain..chewahh haha..memutarbelitkan lagu Selena Gomez..muahhaa..


mesti korang ckp Cookie suka Selena plak kan..Cookie minat sikit2 jer..dia lg sesuai berlakon dr nyanyi..just saying la..sbb xbest sgt la dia nyanyi..

Masuk topik Selena la pulak..dah dah..stop sini sbelum masuk masuk topik lain pulak..kang smpai esok x habis lg.haha okay tata Cookies and Beliebers :) Happy New Year again ~~


-------->


Cakk ! haha..sebelum Cookie out , ni my boyfie ada ckp Merry Christmas and  Happy New Year kat korang ! :)


Awwhh so sweet ~ :p


Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.