orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Wednesday, January 12, 2011

First dayyyyy



Ohh hai Cookies ! Uhhukk Uhhuk,Hachhooomm .. sorry la belog ni dh berdebu dh :) Cookie malas nak sapu..Haha..Okeh meh nak citer psl 1st day sbgai Form 2 student :)

3/1/2011 - Sampai kat sekolah.Cookie tgk semua org pegi dewan..Rasa pelik jer..Pastu Cookie pun pegi la baling letak beg dekat pondok pakcik guard tu..terus pegi ikut semua org pegi dewan..Mak Cookie pulak pegi beli buku + brg2 lain dekat koperasi.

Masuk je dewan..Ramai woohhh org..Sampai taktau nak duduk katne :p Pastu Cookie pegi je la duduk dekat hujung tu.Pastu start lah perhimpunan.Cikgu pun bla bla bla ckp apa ntah. Pastu cikgu suh semua bersedia nk pegi kelas masing2..Tiba2 jer hati Cookie berdebar-debar..Sampai rasa jantung nak terkeluar je.Mujur la Cookie jumpa kwn2 Cookie.Sebab Cookie taktau pun katne kelas2 Form 2 .haha

Pastu kitorang naik la tangga 2 tingkat :'( Kelas Cookie hujung sekali..Sampai kat kelas..fuhh takutnya..Masuk kelas tu..Dah pening ngan tempat duduk..Yg tu nk duk sini,yg ni nk duk situ,haish..Last2 Cookie duduk ngan kwn kelas Cookie dulu..Budak lelaki ada 9 org je.Tapi bunyi mcm lebih dr 9 org jer,bising nak mampus.haha :p

Pastu cikgu lelaki tu masukla,cikgu sukan..Cookie ingt dia cikgu kelas Cookie,rupanya bukan *adess malunya* haha.Pastu semua cikgu da abis masuk *bukan la semua jgk* Kitorang tak belajar sbb buku semua x bawak ;) Hohoho..Jadi semua org duduk mengumpat berbual je la sepanjang hari.Cookie xder kwn nk berbual so buat bodoh je la dlm kelas tu.Lukis2,tulis2..and bla bla bla..

Pastu sekolah habis *horayyyy* Cookie pun pergi la dekat kerusi batu depan pintu pagar tu.And then jumpa kwn2 Cookie :) Kitorang pun ckp2 la..Pastu balik rumah.

THE END.

Bwahahahhaa ! :p
Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.