orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Thursday, January 13, 2011

Oh lala ~ ;)

Awh awh hi Cookies yg yummy2 semuaaa...Nak tau tak ? Nak tau tak ? Bulan birthday Cookie Monstaa sama dengan bulan birthday hubby yg tercinta ku :) Iaitu March ! Aww aww i love you March ! Biar la korang nak ckp Cookie ni perasan ke apa :) Cause this is me .

Aiyaa .. ramai nya org minat dekat hubby Cookie nier..Jeles ? sememangnya :') Jeles yg teramat sgt..Cookie rasa bosan so amik la 1 gmbar hubby Cookie yg kiut miut hot sexy cool handsome gorgeous baby nak mampus nieh ! x)


Awww dammit..hot gila..im melting like a butter :') 

Rasa nak peluk cium cubit pipi dia nie kan ? rawrrrrr...tgk rambut dia yg soft tu...omaiiiigod kalau dpt pegang,seyhhh memang best lahhh..tp justin x suka org pegang rambut dia.. :) x ingt da sbb apa..sbb rasa geli i think..haha

Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.