orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Saturday, January 15, 2011

Arigatou !


Heyy heyy Cookies semua ! Eh eh silap2..bagi salam dulu...Assalamualaikum.. *wow alimnya aku hari ni* Cookie kerja sekola memang berlambak ni tp x buat pun..*ko ni memang pemalas tahap babun la cookie* 

Pa-pe pun,Cookie nak ckp thank you sangat2 dekat semua org yg sudi visit and follow belog buruk Cookie ni :) Thengs sangat2 yawww..I love you all..! Mwa mwa  


Aishh kenapa aku rasa cam gedik jer bila sebut Cookie nie ? -.- Gedik eh ? Sorry la ek kalau mcm gediknakmampus gitu.Cookie sndri pun tak perasan gediknya bila Cookie ckp mcm ni... :p *pebenda la yang ko membebel nie*


Pa-pe pun,sape2 yg nk difollow balik belog diorang tu,mula2 mestila follow blog Cookie dulu *wink2* (wink2 ? Rehan  jangan marah ek,kita curi modal kejap..haha) pastu tinggalkan pesanan dekat shoutbox menyatakan nak di-follow balik :) Wokeyh ? okey ? Good.

Okay nak out nie..Sbb xde idea nk post apa :)

okay peace    xx




Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.