orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Monday, February 7, 2011

Paramore beb !




Woo woo Hayley Williams tuu,kalau saya lelaki,dah lama saya culik awk dari boyfie awak tau.mwahahha gedik siot bunyi xD Pssst sape suke Paramore cepat angkat dua-dua belah kaki *mwahhaha jahatnya cookie hari ni kan* Pshh saper la yg xsuke Paramore tu boleh blah sekarang gak pasal harini nk citer  pasal Paramore.


Paramore datang KL tahun lepas kan..Cookie x pergi .Faakkkk saper kat sini pergi  memang bapak gila best dowh.. *maaf bahasa agak kasar arini,taktahu kenapa.mwahaha* Kenapa lah kalau penyanyi yg best2 nak buat concert dekat Malaysia mesti lokasinye KL . Cookie tau la sbb KL kan femes,lagipun ibu negeri Malaysia kan ? *belajar xtau apa2 budak ni*


Tapi tak aci la :( Waaa nak jumpa Hayley nak jumpa Hayley . I love you Hayleyyyyyyy. Yang drummer,guitarist and bass , taknak jumpe korang , nak jumpa Hayley jer *pilih kasih*  Ok cam budak umur 6 tahun je aku nih.Hishhh -,- Malu kat orangggg . Haha.


Okay okay cookie mengaku *sambil angkat 2-2 belah tangan pose surrender gitu* cookie xde idea nak update aper.Mwaahhahaa  . Tp memang Cookie minat Paramoreeeeeeeeeeeeeeeee ! Diorang cool kan . Lagu pun best siot . Antara lagu Cookie minattt


 1.Playing God
 2.Decode
 3.That's What You Get
 4.Brick By Boring Brick
 5.Misguided Ghost
 6.Crush Crush Crush
 7.Careful
 8.Ignorance
 9.The Only Exception


Hmm maybe tu je kot.Tak ingt dah.Yup sememangnya cookie nyanyuk.Umur 14 dah nyanyuk -,- Macam mana la bila besar nanti ek.Tsk Tsk. Woo dah tatau nak tulis apa :') Waaa. Kbaii . 
Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.