orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Thursday, February 3, 2011

Yeaaayyy :)


Eeeep ! Comel kan mulut bibir dia tu :) Eh sorry sorry sorry (maaf bukan lagu Super Junior ye) sebab post ni bukannya pasal bibir sape ntah tu . Weeee ~ korang nampak tak cursor belog ni ? Nampak tak ? Tak nampak ? Waaaaaaaa komputer korang budush kut. haha taklah gurau je,nampak kan ?

Setelah beberapa minit duduk crop gmbar,save,tulis,pastu buat balik pasal tak jadi , akhirnya menjadi jugak cursor belog ni :') Waaa tepuk la tangan tu sikit , letih jugak tau nak buat mende alah nih.Ouch sudah nak dekat pukul 2 siotttt. Wow giler la.Ingatkan baru jer pukul 11 , masa oh masa , naper la ko ni cepat sangat melayang ek. *dah lari dari topik*

Eeeep ! Ole ole ole ole *tetibe je nyanyi lagu bola* pebenda la cookie merepek ni.Ish ish dah sebelum ko merepek taktentupasal lagi baik out dowh.Wokeh.Out dulu ek .Assalamualaikum . * alim hari ni ;) * Tata.


Nota nota : "Muh status" dekat sidebar selalunya akan berubah dari hari ke hari so check 'em out babeyh :)

Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.