orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Tuesday, November 23, 2010

Award from Naddy

Haaaiii so camne blog saya skrang ? Makin buruk adelah kan ? Aku tgk buruk semacam je blog ni..Haihh tak berjaya la nmpaknya makeover blog kali ni..First time gagal..Hahaha eh Tengku dah tak speaking English lah ! :) Sebenarnya nak sgt speaking tapi takut korang tak suke pulak..So tolong bagitau kat shoutbox atau komen jer dekat post ni yg korang nak Tengku speaking ke cakap camnih jer okeh ? Okay ? Good...

Ni sayaaaaaa baru dapat award *eceehhh baru dapat konon,sebenarnya da lame daa,cuma malas nk wat post haha* Okay ni award ni daripada Naddy , hah korang ape lagi , pegi la lawat belog dia.. :) Okeh2 aku ni memang suker melalut ke lain , jauh dr topik.Haiihh aper nak jadi laa..Ni award diaaaaa


Interesting ? Interesting ke blog aku nihh ? Haihh kalo da dapat betul la kot interesting..haha by the way sorry ek kadang2 guna perkataan 'aku' yg nampak cam kasar jer..Nak wat camne dh jari2 ni pandai2 je g tulis hahaha...Okeh soalan2 dia aku x amik tau..sbb xtau kene amik ke takk...So sorry la xder soalan..Huhuh

Ha korang tengok dah pukul 3:20 am dh ni..Gilerr la kan aku edit blog ? Haha..By the way rasanya nk tulis dlm bahasa inggeris la pulak post2 nih..Maybe post akan dtg ditulis dlm bahasa inggeris..Haihh xpe la kan..Boleh sambil2 improve English..haha..haishh aku ni asyik gelak jer..Mesti korang annoyed kan ? Sorry...

Okeh nk out daa...Tata !!! :)
Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.