orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Friday, December 24, 2010

Sowwy :(

Hi Cookies ! Hari ni Cookie nk cakap sowwy kat semua kwn2 Cookie yg tanya Cookie psl blog ni yg dh lama private tu..Ramai yg tanya...


My friend : Eh nak url blog..
Cookie : aaa blog tu sy buat private la..sbb nak edit tp sy x edit2 pun..malas la..haha
My friend : okae :)


Takpun,


My friend : Eehh invite la sy
Cookie : Sy buat private sbb nk edit..tp x edit lg..
My friend : ala edit lah
Cookie : malas la..haha


Haha..sorry ek semua..kali ni Cookie dah edit..tapi x cantek lngsung !  rasa nak nanges jer..buruk giler blog ni weh..sob sob..tp terpaksa la Cookie terima kenyataannya..huhu..sbb nk edit lagi dh x sempat..nnti rosak pulak susah la..Kerja sekolah bertimbun macam Gunung Everest tu masih duduk terbiar di tepi katil,tidak disentuh..tgk la pulak tarikh harini..dah nk dekat nga sekolah..sedihnya..


Cookie akan rindu semua classmate Cookie dulu..ni pun dh rindu dh..Cookie rindu kelas Jepun Cookie,Sensei Petani cikgu Jepun Cookie,Teacher Suhaida cikgu inggeris Cookie...tapi sekolah ngan cikgu2 lain Kit Kat tak rindu sikit pun ! haha memang siyes x rindu lngsung kat cikgu2 lain..


Tapi tahu depan dh x masuk dh la kelas Jepun...result Cookie teruk..mmg xder harapan dh nk masuk kelas Jepun..selamat tinggal kelas Jepun...selamat tinggal sensei.. :'( Best nyaa kwn2 yg still kelas Jepun tahun depan kan ? Cookie jeles ngan diorang..tp ni semua salah Cookie jugak..so terima je la result tu..Bahasa Malaysia dapat B..okay dh tu..dulu dapat C..haha..Bahasa Inggeris Cookie all time A..


Yg lain Cookie taknak sebut..teruk sangat smpai nk sbut pun tak sanggup ! Ah sudah la..Cookie nk rehat jap pastu buat kerja sekolah *tu pun kalau rajin*  haha..


I HATE U SCHOOL AND HOMEWORKS ! :p


Jangan lupa follow blog Cookie yg buruk ni..and tinggalkan la mesej kat shoutbox Cookie ! tulis je apa yg korang nk kat shoutbox tu..buat cam shoutbox sendirik ! haha..tapi jgn la tulis yg bukan2 pulak.. :p Okay tata Cookies ! I love u alls ! :)
Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.