orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Friday, January 28, 2011

Baby baby baby ooh :)





Uhuk uhuk.Berhabuk nak mampus kan belog ni.


Tajuk di atas memang 100 percent cintaku  xder kena mengena dgn post kali ni.Cuma taktahu nak tulis tajuk apa je tu.Hahaha.Okay stop stop.


Dah lama berzaman dah tak bukak belog ni.Sekarang baru bukak.And voila ! 100th follower ! Yay ! Thank you thank you . :') Tak dapat digambarkan betapa happy nya cookie. :) Ho yeah ho yeah Hooray ! Hip-hip horay ! Yayyerrr..Wo hooo..oh yeah oh yeah.. *saat2 gila*


Okeh2 sbenarnya cookie ada blog ke-2.. http://shutthefuckupitsmylife.blogspot.com/ wow ganas nya url kan ? :) Haha kesian korang,nanges la,sebab blog tu private.Lagipun semua post blog tu cookie tulis dalam loghat kelantan.Mana la korang nak paham.Kecuali la kalau korang ni orang kelantan kan ;)


Belog tu belog luah perasaan.Sebab tu private :') Belog tu memang update selalu.Belog ni cookie tak update langsung sangat tak der idea langsung nak tulis pasal apa. :( Memang kekeringan idea la .Saper2 yang rasa dia baik hati tu tolong la bagi idea.Please ? :) TQ !


Btw hari ni harijadi kawan cookie iaitu , Nurafini binti Ramzi ! Oh yeahh dia ada blog tapi dia pegi delete :/ Finie,finie,kenapa la ko delete blog tu ? :(


Anyway,sekarang pun memang otak blank so setakat ni jer la update . haha . kesian korang baca post yg tah pa-pe ni kan. ok ok tata.
Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.