orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Monday, January 31, 2011

Cuti Chinese New Year :)



Aaaahhh OMG esok cuti ! :) Ho yeahhhh ! Tapi esok tak bleh kuar gak sbb kwn cookie sekolah lagi esok , ayayaya :3 Oooh ooh cookie cuti 5 hari je :( Cikgu2 bagi kerja sekolah mcm cuti sebulan jer -.- Banyak nak mampus *pfftt* 

Eeeh jom korang kita gi kuar jalanjalan esok ek ? Semua org pakai baju cheongsam tau *Bwahahha* Kita gi tengok tarian naga :) Hahahaha.. Aaah pa-pe pun , Happy New Year cookie ucapkan kat semua org ! Kbaii

P.S. Awak tuu,bagi la angpau dekat saya ;)

Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.