orang sayang saya :) Hey selamat datang :) Jangan sepahkan blog ni.Saya baru bersihkan.Tolong follow yaa darling(s).Arigatou !

Sticky note

Hello honey,

Blog ni sedang di-edit lah . Datang nanti lah yaa :) Header ada prob lak :( Blog akan di-update lepas siap make-up.Haha.Themkiu btw.xoxo.

Tuesday, February 1, 2011

Oh yeahh !



Eeep ! Nak blackberry tuu..Hahaha.Okeh2.Ni bukan nak cerita pasal blacberry daa,tapi citer pasal belog nih ! Yup belog cookie ni.Camne makeover belog cookie ni ? Sorry cookie tak ingat nak printscreen gambar belog dulu *maklumlah dah tua,nyanyuk* Aah takper la.


And sorry kalau belog ni lambatnakmampus load ek :( Pasal cookie letak banyak gilagila dowh widget :/ Lagu belog ni korang bleh dgr tak ? Sorry ek kalo tersekat-sekat ke , cookie pun kekadang camtuh..rasa tensen jer kan bila belog lambat load -.-' Aaahh tensen tensen~


*tukar topikkkkk* Chantek tak belog ni ? *ouh perasan nya* Ok ok bukan nak perasaan atau show off tapi...
ni macam 2nd time cookie rasa bangga gilagila edit blog camni ! Cookie dah edit blog ni berpuluh puluh kali kan ? Tapi semuanya jadi makin buruk adelah -.- Memang ughh jer kan.Tapi alhamdullilah gila la sbb kali ni akhirnya puas hati jugak edit belog ni :')


Eeeepp ! Korang tepuk la sikit tangan untuk cookie ni , takpun bagi thumbs up je kan boleh.Sekali sekala,kena lah perasan kan ye tak.Haha.Okeh okeh stop perasan sebelom korang meluat.Ok kali ni short post je sbb x ada benda nak cerita.Kbaii


Tengok,husband cookie pun bagi thumbs up.Haha :)

Thanks sbb sudi baca sampai abes.Sila ringankan tgn anda untuk like post ni.Have a great dayyyyy :)

0 makan bubblegum:

 
Original Imma Cookie Monstaa Dot Blogspot.